آپدیت مطالب موجود در تمامی اکانت های فعال uptodate به صورت هر دو هفته یکبار انجام ودر اپلیکیشن یا سایت اپ تو دیت جهت دسترسی پزشکان به جدیدترین اطلاعات بالینی قرار داده می شود. هر دو هفته یک مطلب جدید در قسمت What’s New یا “Practice Changing UpDates جهت دسترسی سریعتر قرار می گیرد. آپدیت مطالب uptodate منحصر به رشته خاصی نبوده و تمامی 25 تخصص موجود در آن بررسی و در صورت لزوم بروزرسانی برای تمامی مطالب انجام می شود.
مطالب جدید در پایگاه داده اکانت uptodate به سادگی اضافه نمی شود، بلکه بعد ازجمع آوری اطلاعات بالینی از منابع و ژورنال و شواهد پزشکی معتبر توسط نویسندگان متخصص همان رشته، نگارش و بعد از اتمام نگارش توسط ویراستار ارشد از نظر قوائد نگارشی بررسی می شود. مطالب تدوین شده توسط پزشکان متخصص ارشد از نظر صحت محتوای بالینی بررسی و بعد از تایید توسط داوران از منظر بیطرفانه بودن اطلاعات، برای قرار گیری در محتوای پایگاه داده آپ تو دیت ارجاع می شود. مطالب نهایی طبق ارتباط موضوعی و تخصص در میان محتوای قدیمی uptodate قرار می گیرد.
آپدیت دوهفته ای تنها در اکانت های معتبر و رسمی آپ تو دیت انجام و سایر اکانتهای غیر رسمی با فاصله های زمانی یک ماه تا 40 روز بروزرسانی صورت می پذیرد . در بروزرسانی uptodate رسمی نیاز به اقدام توسط کاربر نیست و تنها با اتصال به اینترنت جایگذاری و آپدیت مطالب uptodate صورت می پذیرد. برای خرید اکانت uptodate رسمی ، میتوانید به لینک زیر مراجعه فرمایید .
در بروزرسانی انجام شده در تاریخ 16 مارس 2022 موارد زیر توسط پزشکان و ویراستاران بررسی و آپدیت مطالب آن ، در تمامی اکانتهای رسمی آپ تو دیت در بخش What’s New برای پزشکان قرار داده شد.
آپدیت بخش اطفال و اوژانس اطفال درباره عوارض ناشی از بلعیدن آهنربا توسط کودکان
عوارض ناشی از بلعیدن آهنربا توسط کودکان
پس از لغو محدودیت های بازاریابی در سال 2016، میزان خرید آهنرباهای نئودیمیم (خاکی کمیاب) پرقدرت در ایالات متحده به طور قابل توجهی افزایش یافته است. در یک مطالعه و بررسی بر روی 574 کودک با بلعیدن آهنربا با قدرت بالا، 57 کودک (9.6 درصد) دارای عوارض تهدید کننده زندگی از جمله سوراخ شدن روده، فیستول، انسداد، خونریزی، عفونت و … بودند ، انجام شد.
همه موارد با این عوارض شامل دو یا چند آهنربا که تقریباً همه آنها آهنرباهای کوچک (<5 سانتی متر) بودند. این یافته ها عوارض قابل توجه بلع آهنربا با قدرت بالا را نشان می دهد که نیاز به اقدامات بیشتر برای محدود کردن دسترسی آنها در کودکان دارد.
مدیریت پارگی تاندون آشیل در آپدیت مطالب uptodate
اختلاف نظرات در مورد مزایای نسبی جراحی در مقابل اقداماتی غیراز جراحی در مورد پارگی تاندون آشیل ادامه دارد. در متاآنالیز 12 کارآزمایی تصادفی شده (تقریباً برروی 950 نمونه تاندون آشیل) اکثراً با پیگیری در 12 ماه ، پارگی در گروه جراحی کمتر از گروه بدون عمل اتفاق افتاد (3.5 در برابر 18.5 درصدو نسبت خطر0.3 ) [95% CI 0.2-0.5]). اما عوارض غیر از پارگی با جراحی بیشتر بود (18.5 در برابر 7.1 درصد) .
ترومبوز ورید عمقی و آمبولی ریه در هر دو گروه ناشایع بود، اما عفونتها به طور قابل توجهی در بیماران جراحی بیشتر رخ میداد. برای بیماران فعالی که بهبود سریعتر و بازگشت به سطح فعالیت قبل از آسیب، اهمیت زیادی قائل هستند و مایل به پذیرش خطر بالاتر عوارض هستند، جراحی ترمیم پارگی تاندون آشیل را پیشنهاد میکنیم.
بیماران غیرفعال و کسانی که تمایلی به پذیرش عوارض بالاتر جراحی ندارند، ممکن است مدیریت غیرجراحی را با گچ گیری یا بریس انتخاب کنند.
عدم فایده دستگاه شنت بین دهلیزی برای نارسایی قلبی
در بیماران مبتلا به نارسایی قلبی (HFpEF)، کارآزماییهای کوچک نشان دادهاند که قرار دادن دستگاه شنت بین دهلیزی از راه پوست میتواند فشار دهلیز چپ را در حالت استراحت و در حین ورزش کاهش دهد، اما اثرات طولانیمدت این روش به خوبی توصیف نشده است.
در کارآزمایی اخیر که به طور تصادفی نزدیک به 650 بیمار مبتلا به HFpEF را برای دریافت دستگاه شنت بین دهلیزی یا روش های مشابه آن انجام شد ، عوارض و خطرات مرگ، سکته، بدتر شدن نارسایی قلبی و تغییر وضعیت سلامتی بین گروهها مشابه بود.
با این حال، بیماران گروه دستگاه شنت در معرض خطر بالاتری از حوادث جدی (مثلاً مرگ قلبی، انفارکتوس میوکارد، تامپوناد قلبی، یا جراحی قلب) بودند. با توجه به عدم فایده و مضرات احتمالی مرتبط با قرار دادن دستگاه شنت بین دهلیزی، ما به طور معمول این روش را در بیماران مبتلا به HFpEF انجام نمی دهیم.
مقالات مرتبط رو حتما ببینید
نظر شما برای ما با ارزشه
جایگاه محتوای شما