آخرین بروز رسانی: 16ام آذر, 1401

آپتودیت و روش های مقابله با اینفدمیک برای بیماری کوید 19

پایگاه داده آپتودیت مجموعه ای از اطلاعات بالینی و تغییرات مهم براساس شواهد پزشکی است. اکانت آپ تو دیت در زمان واگیری بیماری کرونا تعهد به ارائه جدیدترین اطلاعات پزشکی در این زمینه برای پزشکان و بیماران را جزء اولویت های مهم خود قرار داد . برای تحقق این امر، بخش های مختلفی به اکانت Uptodate تا پزشکان و بیماران بتوانند در سریعترین حالت ممکن به اطلاعات دسترسی پیدا کنند.

بخش های اعظمی اطلاعات آپتودیت درباره بیماری کرونا به طور رایگان در اختیار عموم افراد از طریق سایت شرکت قرار گرفت و بخش های دیگری از آن با خرید اکانت uptodate قابل دسترسی بود. در این مقاله سعی داریم نقش آپتودیت را در زمان اوج گیری کرونا که هجوم اطلاعات مختلف بدون صحت و بررسی آن، توضیح داده و راه های برای تشخیص منبع حاوی اطلاعات قابل اعتماد را بیان کنیم، با مدیکال آپتودیت همراه باشید:

آپتودیت در اوج واگیری افراد به کروناویروس جدید و بیماری کوید 19 ، به عنوان منبع تامین کننده اطلاعات بروز پزشکی در جهان ،سعی در فراهم کردن اطلاعات جدید در مورد بیماری کوید 19 نمود . تمامی پزشکان و متخصصان مراقبت های بهداشتی در سرتاسر جهان بر بیماران، درک نحوه درمان آنها و مدیریت منابع در یک بیماری همه گیر وحشتناک متمرکز بودند، اما اکنون آنها با نوع دیگری از بحران بهداشت عمومی روبرو هستند و آن یک “اینفدمیک” اطلاعات نادرست در مورد COVID-19 است.

در مقاله‌ای برای HIStalk، دکتر دنیس باسو، مدیر عامل کسب و کار اثربخشی بالینی شرکت آپتودیت ، بیماری کوید 19 را «نگرانی اصلی برای سلامت جهانی» خواند و اشاره کرد که گسترش اطلاعات نادرست درباره ویروس کرونا، علل آن، و درمان های آن نه تنها بر بیماران، بلکه بر ارائه دهندگان و سایر متخصصان و پزشکان نیز تأثیر می گذارد.

اینفدمیک اطلاعات چیست ؟

دکتر Basow تعریف WHO از infodemic را اینگونه ذکر کرد: “اطلاعات بیش از حد، از جمله اطلاعات نادرست یا گمراه کننده در محیط های دیجیتال و فیزیکی در طول شیوع بیماری، که می تواند باعث سردرگمی و رفتارهای مخاطره آمیز شود که می تواند به سلامت آسیب برساند. همچنین می تواند منجر به بی اعتمادی به مقامات بهداشتی شده و پاسخ بهداشت عمومی را تضعیف کند.

دکتر باسوو توضیح داد که تعداد مطالعات منتشر شده در مورد کوید 19 از 50 مورد در ژانویه 2020 به حدود 400000 مورد ، امروزه افزایش یافته است. او گفت که بیشتر این افزایش اطلاعات شامل «ادبیات خاکستری» است که باید از مطالعات مبتنی بر شواهد که می‌توانند به طور معناداری به بهترین شیوه‌های مراقبت کمک کنند، دسته‌بندی شوند.

آپتودیت به عنوان ابزار مبتی برشواهد پزشکی و تیم قوی ویراستاری در زمینه بیماری کوید 19 به صورت تخصصی به بررسی و فراهم کردن اطلاعات بالینی صحیح نموده تا از انتشار اطلاعات نادرست جلوگیری و پزشکان بتوانند از این منبع به عنوان یک ابزار قابل اعتماد پزشکی اتکا نمایند.

چهار گام برای جلوگیری از infodemic

  • گوش دهید: به سوالات و نگرانی های خاصی که در جوامع بیمار و پزشک خود بیان می شود توجه کنید.
  • منابع را به اشتراک بگذارید: حقایق و شواهدی را که به طور علمی تأیید شده را به اشتراک بگذارید تا پزشکان و بیماران شما بتوانند به طور مؤثر شواهد را ارزیابی کنند ، به ویژه وقتی صحبت از اقدامات مهم بهداشت عمومی مانند واکسن ها می شود.
  • درک را تقویت کنید: با آموزش به جوامع خود در مورد اینکه چگونه اینترنت اطلاعات خوب و بد را منتشر می کند و نحوه تشخیص خود را در برابر تفاوت ها و اطلاعات نادرست بالا ببرید.
  • اقدام را توانمند کنید: پزشکان و تیم خود را با ابزار و مواد آموزشی جدید و به روز مسلح کنید تا به آنها در تشخیص اطلاعات درست از اطلاعات نادرست کمک کنید.

دکتر Basow می نویسد: همه باید به اطلاعات مبتنی بر شواهد دسترسی داشته تا منجر آگاهی بیشتر و تصمیمات صحیح در آنها شود. ابزار ها و فناوری نیز باید به تسهیل دسترسی کمک کرده و مانع از انتشار اطلاعات نادرست شود. ما می توانیم و باید از بیماری کووید-19 بیاموزیم تا پاسخ بهداشت عمومی آینده را بهبود بخشیم.

شرکت آپتودیت در جهت راحتی دسترسی به اطلاعات صحیح در زمینه بیماری کوید 19 ، دارای دو بخش تخصصی و مجزا برای این اطلاعات است .

بخش پرسش و پاسخ آپتودیت در مورد سوالاتی که اغلب پزشکان در هنگام مواجهه با بیماری کوید 19 ایجاد شده در این قسمت قرار داده شد که پزشک با مراجعه با آن بتواند ، پاسخ سوالات احتمالی خود را بیابد .

بخش آپتودیت پثوی نیز شامل ارائه پیشنهادات تشخیصی و درمانی با توجه به علائم اختصاصی بیمار است که میتوانید درمان و داروی مناسب را برای شخص خاص تجویز نمایید . در این بخش میتوان علائم بیماری را از طریق پاسخ به سوالات مطرح شده ثبت و طبق شرایط بیمار، بهترین تشخیص، پیشنهادهای درمانی که توسط پزشکان متخصص در آپ تو دیت طراحی شده، دسترسی داشت. این بخش شامل مسیرهای تعاملی یکپارچه که روش های درمانی را طبق پاسخ های ثبت شده، نشان می دهد.